Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »

Lieve allemaal, wat een mooi debuut op de Dag van de Muziek 2018. Ik vond het een leuke gezamenlijke en individuele uitdaging. Mooie foto's van onze vrolijke kleurige uitstraling. Ons tenue goed gekozen bij de muziek die we ten gehore brengen. Het is genieten van de repetities en van de uitvoering in de Bethelkerk. Dit was de kroon op ons werk 😘

Lita - 03-06-2018 - 11:28

Lieve allemaal, wat een leuke foto's van het 1-jarig bestaan. Ik heb het niet geweten, anders had ik wel wat van me laten horen. Alsnog van harte gefeliciteerd met dit eerste jaar en hopelijk volgen er nog meer waar ik dan wel bij kan (mag) zijn.
Hartelijke groeten van Rieneke

Rieneke - 13-04-2018 - 19:57

Hoe koor Unique klinkt? Dat hoop ik spoedig te ervaren. De website is mooi en overzichtelijk. En de foto is ronduit prachtig. Wat een goede keuze: zwart met regenboogsjaal. Wens jullie veel succes.

Pola van der Wal - 22-03-2018 - 09:09

Hallo koorleden van Unique. Ik heb gisteren19 maart genoten van jullie repetitie .
Wat een enthausiasme stralen jullie uit. Leuk repertoire, leuke Dirigent .Ineke je hebt niks te veel gezegd hoor . Misschien kom ik jullie versterken met misschien nog twee leden . 👍🎤🎼 groetjes Sonja Lakeman

Sonja Lakeman - 20-03-2018 - 11:32

Trots... dat mogen we zeker zijn met ons koor.. o.l.v Geert.. ik wordt er altijd zó blij van als we weer met elkaar zingen.. en vind het ook weer jammer als onze repetitieavondje dan weer voorbij is.. weer een week wachten voor we weer mogen.. ben zekerteweten trots op wat er nu al is neergezet na nog geen jaar repeteren.. we hebben een ontzettend leuk en warm koor elkaar.. waar een ieder zijn eigen bijdrage levert.. kortom., een koor om trots op te zijn!!! Op naar nog veel meer mooie liedjes.. Dankjewel Geert!! En deze prachtige website..

Lieve groet Patricia (Tiiess) xxx

Tiiess - 04-03-2018 - 10:26


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »